Route door Java 2011 weergeven op een grotere kaart

vrijdag 29 juli 2011

Sanur

Na ons dagje Sanur is het tijd de verdere omgeving te gaan verkennen. We huren twee busjes waarmee we de zuidpunt van Bali gaan verkennen.

De eerste bestemming is de Uluwatu tempel, prachtig gelegen op een hoge klif boven de zee.
We vallen met onze neus in de Balineese boter, want er is een driedaagse Hindoe-ceremonie gaande en dus genoeg te doen.
Rond de tempel treffen we weer allerlei apen aan, waar we door de gids voor worden gewaarschuwd, ze kunnenerg aggressief zijn en belust op zonnebrillen en andere losse voorwerpen.

Na het bekijken van de tempel gaan we door naar Pedang Pedang. Dit is een prachtig wit strandje waar je alleen kunt komen door een stijle trap tussen de rotsen af te dalen.
Het is hier heerlijk en we besluiten dan ook hier de middag door te brengen.
Daarna weer naar het hotel, borrelen en wat eten en daarna is het weer tijd om naar bed te gaan.

De dagen in Sanur zijn omgevlogen en vandaag maken we ons al weer op voor de rit naar Candidasa. In vergelijking met Java stelt reizen op Bali niets voor qua tijd, we kunnen dan ook relaxed ontbijten en inpakken. Om 12 uur rijden de busjes voor die ons gaan vervoeren. Onderweg maken we nog een stop bij de 'Bat Cave', een tempel bij een heilige grot die bewoond wordt door honderden vleermuizen.
Het hotel in Candidasa is weer prachtig, met een lekker zwembad dat uitkijkt over lekker wilde zee. Hier hebben we weer een relaxte avond met cocktails, Balinese witte wijn en natuurlijk de nodige Bintangs :)
- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Sanur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten