Route door Java 2011 weergeven op een grotere kaart

zondag 7 augustus 2011

Afscheid op Bali / Naar huis

Na ruim anderhalve week is het weer tijd om afscheid te nemen van Linda, Stefan, Thijs en Jacco. We hebben het erg gezellig gehad met z'n allen maar er komt nu toch een einde aan. Om negen uur nemen we afscheid en zwaaien we ze uit op weg naar hun vlucht naar Thailand, en om half tien vertrekken wij richting Denpasar voor onze vlucht naar Jakarta.
Onderweg hebben we een behoorlijk oponthoud vanwaege allerlei autootjs met enorme vliegers erop die op weg zijn naar een vliegerfestival in Sanur. Toch zijn we ruim op tijd voor de vlucht, zodat we nog wat kunnen uitpuffen in een Starbucks bij het vliegveld.
De vlucht naar Jakarta met Air Asia gaat uiterst voorspoedig. Op het vliegveld in Jakarta worden we alweer opgewacht door een chauffeur van het FM7 hotel en even later zijn we weer terug op ons beginpunt van deze vakantie. Maar nu voor het afscheid van Indonesie.
's Avonds gaan de dames en ik nog in Jakarta naar de 3D voorstelling van de nieuwe Harry Potter film.
En dan is het toch echt voorbij. De volgende dag zwemmen en sporten we nog wat in het FM7 hotel, en dan is het om 16:00 uur de spullen inladen voor het vertrek naar het vliegveld. Heel soepel komen we daar niet, het is maandag en het verkeer is weer een complete chaos.
We zijn toch op tijd op het vliegveld, en de vlucht met Turkish Airlines gaat keuirg op tijd richting Europa. Byebye Indonesie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten